Kontakti

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00 uro. Na tej povezavi najdete kontaktne osebe za svojo regijo.

Vaša kontaktna oseba

Centrala Wolfurt
+43 5574 6706-0

Servis ter podpora

Toplokanalni tehnika
+49 6204 6069-0

Regulacijska tehnika
+49 6293 9203-0

Vaše sporočilo za nas

Košarica {{ (warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer ? (' [' + warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer + '] ') : '' )}} | {{warenkorbCtrl.warenkorb.items.length}} izdelek   Zamenjaj košarico

Opomba

Slika izdelek Kos Cene po pozicijah Skupna cena Skupna cena s popustom
{{warenkorbItem.produktgruppe.produktname}}

{{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben:[{attrPrefix: 'L_', searchPattern: '/...', replacePrefix: '/', replaceSuffix: ''}] }} {{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben}}

{{attributwertEingabe.attributBezeichnung}}

{{(warenkorbItem.aktionsBruttopreis || warenkorbItem.bruttopreis) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje {{(warenkorbItem.gesamtAktionsBruttopreis || warenkorbItem.gesamtBruttopreis) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje {{(warenkorbItem.gesamtAktionsBruttopreis || warenkorbItem.gesamtRabattBruttopreis) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje
{{hannexItem.Benennung}}

{{hannexItem.Bezeichnung}}

{{hannexItem.einzelpreis | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje {{::((hannexItem.einzelpreis * hannexItem.Menge) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction())}} Cena na povpraševanje {{hannexItem.gesamtpreis | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje
Znesek skupaj brez DDV:  {{warenkorbCtrl.warenkorb.calcGesamtpreis() | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje

Prosimo, da se prijavite, da lahko nadaljujete z naročilom.

Področje o brizganju plastike

Področje, ki smo ga pripravili posebej za brizganje plastike, ponuja odličen pregled nad številnimi izdelki.

Izkoristite prednosti našega bogatega nabora izdelkov

Za varno in brezhibno obratovanje sta pomembna dva dejavnika: uporaba kakovostnih orodij in hitra dostava nadomestnih delov.

Meusburger vam ponuja več kot 96.000 artiklov odlične kakovosti in uporabnosti. Poleg tega so takoj dobavljivi iz zaloge. Tako privarčujete čas in denar pri nabavi in obratovanju.

Temperirni sistem

Z zanesljivimi in varnimi elementi za temperiranje orodij najbolje preprečite izpade proizvodnje. Ustrezno tempreriranje je pomemben dejavnik za kakovost brizganih delov. Z našimi izdelki odlične kakovosti boste preprečili izpade proizvodnje zaradi puščanja temperirnih elementov.

Pregled temperirnih elementov Spletna trgovina

Izmetači oblikovna jedra

Ponujamo vam bogat izbor nabor ter zelo preproste načine naročanja izmetačev in oblikovnih jeder. Bogat nagor izmetačev in oblikovnih jeder zajema številne tipe v raznih izvedbah in iz raznih materialov. Dobavljivo takoj iz zaloge. S konfiguratorjem lahko naročite izmetače, skrajšane na želeno dolžino.

Preberite več Spletna trgovina

Označevalni žigi

Ponujamo bogat nabor označevalnih žigov s premerom od 2,6 do 16 mm. Na voljo so tudi s fiksno višino oziroma zaskočno funkcijo in brez nje.

Zlasti za velike brizgalne tlake brizganja, vam priporočamo označevalne žige z zaskočno funkcijo, ki onemogoča samodejni zasuk puščičnega vložka.

Spletna trgovina

Elektrokomponente

Različni industrijski konektorji z ustreznimi vodniki omogočajo številne kombinacije. Nudimo tudi bogato ponudbo približevalnih in končnih stikal ter tipal magnetnega polja, temperature in tlaka. Konektorje lahko sestavite po meri in jih uporabite za krmilne ali napajalne vodnike, denimo toplokanalno regulacijsko tehniko. Z našimi dodatki bo vaše orodje najbolje opremljeno za varno delovanje. 

Spletna trgovina

Primerjava načinov vodenja na brizgalnih orodjih

Katera puša ustreza kateremu vodilnemu stebru?Na nekatera vprašanja je mogoče odgovoriti že vnaprej. V naši ponudbi najdete natančne vodilne elemente v različnih izvedbah za brizgalna orodja. Na voljo tudi v različicah, ki ne zahtevajo vzdrževanja. Tukaj najdete pregled naših različnih načinov vodenja: od preprostih jeklenih vodil do samomazalnih sintranih puš.

Primerjava načinov vodenja Spletna trgovina

Vgradni elementi

Številni dodatki od dvižnih elementov do števcev ciklov poskrbijo za profesionalno opremljenost orodja ter tako zagotavljajo varno obratovanje in prevažanje.

Spletna trgovina

Regulator temperature

profiTEMP+ Regulator temperature navdušuje ne le z inovativno tehniko, temveč tudi z varčno zasnovo katera prihrani prostor. Poleg novih inteligentnih funkcij, kot so Smart Power Limitation (SPL) in MoldCheck, so tudi nove funkcije v novem regulatorju temperature. Zahvaljujoč preglednemu 7-palčnem zaslonu na dotik, je zagotovljeno preprosto in intuitivno delovanje.

Preberite več Spletna trgovina

Industrijska maziva in vse za delavnico

Naša kakovostna industrijska maziva posebej za orodjarstvo in strojegradnjo poskrbijo za nemoteno proizvodnjo, vzdrževanje in obratovanje brizgalnih orodij.

Celotno ponudbo in več informacij na temo vse za delavnico najdete v naših trgovinah.

Spletna trgovina

Prijava

Ste že registriran uporabnik?

V kolikor že imate dostop za prijavo v Meusburger portal se prosimo prijavite tukaj:

Ste pozabili geslo?

Novo generirano geslo je že na poti in bo kmalu v vašem poštnem predalu. Želimo Vam uspešen dan.

Prosimo vnesite vaš E-mail naslov.
Poslali vam bomo novo geslo.

Izbira trgovine

Izberite vašo državo

Lokacije