Kontakti

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00 uro. Na tej povezavi najdete kontaktne osebe za svojo regijo.

Centrala Wolfurt
+43 5574 6706-0

Vaša kontaktna oseba
Vaše sporočilo za nas

Košarica {{ (warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer ? (' [' + warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer + '] ') : '' )}} | {{warenkorbCtrl.warenkorb.items.length}} izdelek   Zamenjaj košarico

Opomba

Slika izdelek Kos Cene po pozicijah Skupna cena Skupna cena s popustom
{{warenkorbItem.produktgruppe.produktname}}

{{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben:[{attrPrefix: 'L_', searchPattern: '/...', replacePrefix: '/', replaceSuffix: ''}] }} {{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben}}

{{attributwertEingabe.attributBezeichnung}}

     
{{hannexItem.Benennung}}

{{hannexItem.Bezeichnung}}

     

Prosimo vas, da se prijavite, da bi lahko videli vaše cene ter nadaljevali z naročilom.

Environmental protection is a major concern for Meusburger.

We always strive to protect the environment. Read on and learn more about our projects!

Varstvo okolja v podjetju Meusburger

Okolje je za nas zelo pomembno. Zato presegamo zahteve veljavnih zakonov in predpisov. Zato presegamo zahteve veljavnih zakonov in predpisov. Poleg nenehnega pregledovanja in optimiziranja naših proizvodnih obratov in procesov izvajamo tudi trajnostne naložbe v ogrevanje, prezračevanje in hlajenje naših stavb. Svojim zaposlenim ponujamo tudi druge možnosti za okolju prijazen način prevoza na delo.

Nekaj primerov naših trajnostnih zavez

Prihranek emisij CO² v proizvodnji

Z izklopom številnih strojev ob dela prostih dnevih lahko prihranimo približno 2,58 MWh energije. To pomeni 580.000 kg letnega prihranka emisij CO². Kar je primerljivo z emisijami CO², ki jih ustvari 100 poletov med Düsseldorfom in Sydneyjem z razdaljo 16.580 km.

Rekuperacija toplote

Po nepotrebnem ne zapravljamo nobene energije in zato je odpadna toplota naših strojev in naprav preusmerjena neposredno v ogrevalni sistem.

Sistem za optimizacijo hladilne energije

Investirali smo v visoko učinkovite hladilne sisteme na strehi proizvodne hale. Tako smo po eni strani zmanjšali izpuste CO² in po drugi poskrbeli za prijetno delovno okolje.

Ločevanje reciklažnih materialov in odpadkov

V podjetju Meusburger se vsi odpadki dosledno ločijo na reciklažne materiale in preostale odpadke. To omogoča okolju prijazno recikliranje.

Filtracija škodljivih snovi

Naš proizvodni postopek je večinoma brez škodljivih snovi. Škodljive snovi, ki nastanejo pri predelavi jekla, absorbirajo ustrezne filtrirne naprave.

Službeno kolo

Zaposleni, ki se na delo vozijo z vlakom, lahko za pot do podjetja uporabijo kolesa, ki so parkirana na železniški postaji Wolfurt.

Polnilna postaja za e-kolesa

Zaposleni, ki se na delo pripeljejo z e-kolesi in tako bistveno prispevajo k varstvu okolja, lahko svoja kolesa brezplačno napolnijo na dveh polnilnih postajah. Tu se e-kolo napolni dvakrat hitreje kot na domači polnilni postaji, zaposleni pa ostanejo mobilni.

Kolesarsko tekmovanje

Podjetje Meusburger se vsako leto udeleži kolesarskega tekmovanja, pobudnica katerega je zvezna dežela Predarlško. Zaposleni tako s čim večjim številom prevoženih kilometrov krepijo svoje zdravje in hkrati skrbijo za okolje. Več informacij najdete na spletnem mestu

Prevozna sredstva podjetja

Našim zaposlenim je za dnevne delovne poti na voljo 41 kombiniranih vozil. Podjetje Meusburger je tako partner projekta klima:aktiv mobil in dejavno prispeva k varstvu okolja in podnebja.

Življenjski prostor čebel

Čebele so eno najpomembnejših živih bitij v našem ekosistemu. Na lokaciji našega proizvodnega obrata v mestu Lingenau smo zato podprli mladega čebelarja Floriana Faißta pri postavitvi osmih panjev s približno 50.000 čebelami. Cvetoč travnik okoli našega obrata nudi čebelam dovolj cvetov, mi pa tako prispevamo svoj del k ohranjanju biotske raznovrstnosti.

Staff transportation

Relaxed to work

V zvezi z izdelki

Protikorozijska zaščita

Pri skladiščenju naših surovin smo popolnoma opustili uporabo protikorozijske zaščite. S tem preprečimo onesnaženje zraka, vodá in tal v naši neposredni okolici.

Oljna megla

Vsi naši stroji in naprave so opremljeni z ustreznimi napravami za odsesavanje in filtriranje, ki zagotavljajo čist zrak.

Hladilno mazalna sredstva

S celovitim konceptom optimizacije centralnih sistemov smo v zadnjih osmih letih učinkovito zmanjšali našo porabo hladilno mazalnih sredstev. Meritve so pokazale, da smo na letni ravni zmanjšali nastanek odpadnih hladilnih sredstev za 82% ter v enakem času zmanjšali porabo stabilizatorjev za 97%.

Prijava

Ste že registriran uporabnik?

V kolikor že imate dostop za prijavo v Meusburger portal se prosimo prijavite tukaj:

Ste pozabili geslo?

Novo generirano geslo je že na poti in bo kmalu v vašem poštnem predalu. Želimo Vam uspešen dan.

Prosimo vnesite vaš E-mail naslov.
Poslali vam bomo novo geslo.

Izbira trgovine

Izberite vašo državo

Lokacije

Try our new version of 'My account'

Get familiar with our new ‘My account’ section and benefit from many advantages including: Get familiar with our new ‘My account’ section.
Keep selection
Beta
New version
Current version