Kontakti

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00 uro. Na tej povezavi najdete kontaktne osebe za svojo regijo.

Vaša kontaktna oseba

Centrala Wolfurt
+43 5574 6706-0

Servis ter podpora

Toplokanalni tehnika
+49 6204 6069-0

Regulacijska tehnika
+49 6293 9203-0

Vaše sporočilo za nas

Košarica {{ (warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer ? (' [' + warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer + '] ') : '' )}} | {{warenkorbCtrl.warenkorb.items.length}} izdelek   Zamenjaj košarico

Opomba

Slika izdelek Kos Cene po pozicijah Skupna cena Skupna cena s popustom
{{warenkorbItem.produktgruppe.produktname}}

{{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben}}

{{attributwertEingabe.attributBezeichnung}}

{{(warenkorbItem.aktionsBruttopreis || warenkorbItem.bruttopreis) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje {{(warenkorbItem.gesamtAktionsBruttopreis || warenkorbItem.gesamtBruttopreis) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje {{(warenkorbItem.gesamtAktionsBruttopreis || warenkorbItem.gesamtRabattBruttopreis) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje
{{hannexItem.Benennung}}

{{hannexItem.Bezeichnung}}

{{hannexItem.einzelpreis | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje {{::((hannexItem.einzelpreis * hannexItem.Menge) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction())}} Cena na povpraševanje {{hannexItem.gesamtpreis | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje
Znesek skupaj brez DDV:  {{warenkorbCtrl.warenkorb.calcGesamtpreis() | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje

Prosimo, da se prijavite, da lahko nadaljujete z naročilom.

Preberite naše namige in nasvete za orodjarstvo.

Odkrijte svet orodjarstva

Za vas smo pripravili uporabne nasvete, navodila in številne uporabne informacije. Z veseljem vam svetujemo in vas podpiramo pri projektih.

Discover our categories in the mould making section

BBoljša učinkovitost in nadzor s senzorji za merjenje tlaka v gravurah

Da bi vam lahko ponudili vse na enem mestu, smo v ponudbo poleg normalij za nadziranje temperature in končnega položaja vključili še senzorje za merjenje tlaka v orodju. Ohranite nadzor in izboljšajte kakovost kosov.

Več o tem

 

Območje uporabe, orodjarstvo

V samo 5 minutah do plošče toplega bloka

Z le nekaj kliki ustvarite popolno ohišje za vaš toplokanalni sistem vključno s toplokanalnimi šobami ter toplim blokom – ali ne zveni tole super? Vse kar morate storiti je, da odprete naš nov inovativen konfigurator in pričnete z delom. Pregleden prikaz cen in hitra dostava sta samo dve od številnih prednosti.

Več o tem

 

Kakovost, orodjarstvo

Nepogrešljivo v sodobnem orodjarstvu: Vgradni deli s prevleko DLC

Premični vgradni deli s trdno ogljikovo prevleko (angleško diamond-like carbon – DLC) so v sodobnem orodjarstvu nepogrešljivi. Toda katere so prednosti te prevleke? Jasne prednosti in uporabo normalij, prevlečenih z DLC, vam prikažemo na primerih.

Več o tem

 

Kaj je treba upoštevati pri mazanju izmetačev v brizgalnem orodju?

V ponudbi pisane embalaže, proizvajalcev in oglasov včasih že več ne veste, katero mazivo izbrati. Da bodo izmetači še dolgo delovali in se vam ne bo treba prebijati skozi številne izdelke, smo pripravili pregled stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri.

Več o tem

 

Območje uporabe, orodjarstvo

Rešitve za visoke temperature

Če se v vaši gravuri temperatura zelo poveča, potrebujete temperirne elemente, ki so odporni na take temperature. Pripravili smo nabor izdelkov za uporabo pri visokih temperaturah.

Več o tem

Prijava

Ste že registriran uporabnik?

V kolikor že imate dostop za prijavo v Meusburger portal se prosimo prijavite tukaj:

Ste pozabili geslo?

Novo generirano geslo je že na poti in bo kmalu v vašem poštnem predalu. Želimo Vam uspešen dan.

Prosimo vnesite vaš E-mail naslov.
Poslali vam bomo novo geslo.

Izbira trgovine

Izberite vašo državo

Lokacije