Kontakti

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00 uro. Na tej povezavi najdete kontaktne osebe za svojo regijo.

Vaša kontaktna oseba

Centrala Wolfurt
+43 5574 6706-0

Servis ter podpora

Toplokanalni tehnika
+49 6204 6069-0

Regulacijska tehnika
+49 6293 9203-0

Vaše sporočilo za nas

Košarica {{ (warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer ? (' [' + warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer + '] ') : '' )}} | {{warenkorbCtrl.warenkorb.items.length}} izdelek   Zamenjaj košarico

Opomba

Slika izdelek Kos Cene po pozicijah Skupna cena Skupna cena s popustom
{{warenkorbItem.produktgruppe.produktname}}

{{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben}}

{{attributwertEingabe.attributBezeichnung}}

{{(warenkorbItem.aktionsBruttopreis || warenkorbItem.bruttopreis) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje {{(warenkorbItem.gesamtAktionsBruttopreis || warenkorbItem.gesamtBruttopreis) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje {{(warenkorbItem.gesamtAktionsBruttopreis || warenkorbItem.gesamtRabattBruttopreis) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje
{{hannexItem.Benennung}}

{{hannexItem.Bezeichnung}}

{{hannexItem.einzelpreis | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje {{::((hannexItem.einzelpreis * hannexItem.Menge) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction())}} Cena na povpraševanje {{hannexItem.gesamtpreis | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje
Znesek skupaj brez DDV:  {{warenkorbCtrl.warenkorb.calcGesamtpreis() | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje

Prosimo, da se prijavite, da lahko nadaljujete z naročilom.

Normalije za transferna in velika orodja

Application area, die making

Posebej pri transfernih in velikih orodjih so zahteve na pri normalijah glede kvalitete zelo visoke. Zato je veliko naših normalij v skladu s smernicami VDI. Te normalije vam omogočajo, da hitro začnete prihajajoče projekte in jih dokončate s kratkimi časi izdelave. Prepričajte se o našem obsežnem sortimentu visokokakovostnih standardnih normalij za transferna in velika orodja.

Guiding elements for large dies

Vodilni elementi

Naši vodilni stebri v kombinaciji z drsnim pušami iz brona in s trdim mazivom je optimalno za aplikacije pri transfernih in velikih orodjih. Vodilni sistem je na voljo v premerih od 40 do 100 mm.

več


Drsni elementi

Ponujamo različne samomazalne drsne elemente v izvedbi brona z trdim mazivom, kakor tudi jeklene ter jeklene s sintrano površino.

več

Sliding elements for large dies

Active parts for large dies

Aktivni elementi

V produktni skupini aktivnih elementov najdete različne usmerjevalnike za pozicioniranje surovega materiala kakor tudi končne kontrolne žige.

več


Rezilni elementi

Ball-Lock-Hitromenjalni sistem je kot standard pri transfernih in velikih orodjih in ter zagotavlja hitro in enostavno menjavo prebijal.

več

Rezilni elementi

Nosilni in dvižni elementi

Nosilni in dvižni elementi

Naši izdelki iz skupine nosilni in dvižni elementi skrbijo za varno dvigovanje in prenos orodij. Izdelki so CE-certificirani in tako izpolnjujejo najvišje varnostne standarde.

več


Vgradni elementi

Z različnimi centrirnimi in distančnimi elementi centrirniki in distančniki je možno orodja oz. dele orodja natančno centrirati in uskladiti med seboj. so lahko polovice orodij natančno in precizno centrirane in prilagojene drug na drugega.

več

Vgradni elementi

Prijava

Ste že registriran uporabnik?

V kolikor že imate dostop za prijavo v Meusburger portal se prosimo prijavite tukaj:

Ste pozabili geslo?

Novo generirano geslo je že na poti in bo kmalu v vašem poštnem predalu. Želimo Vam uspešen dan.

Prosimo vnesite vaš E-mail naslov.
Poslali vam bomo novo geslo.

Izbira trgovine

Izberite vašo državo

Lokacije