Kontakti

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00 uro. Na tej povezavi najdete kontaktne osebe za svojo regijo.

Vaša kontaktna oseba

Centrala Wolfurt
+43 5574 6706-0

Servis ter podpora

Toplokanalni tehnika
+49 6204 6069-0

Regulacijska tehnika
+49 6293 9203-0

Vaše sporočilo za nas

Košarica {{ (warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer ? (' [' + warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer + '] ') : '' )}} | {{warenkorbCtrl.warenkorb.items.length}} izdelek   Zamenjaj košarico

Opomba

Slika izdelek Kos Cene po pozicijah Skupna cena Skupna cena s popustom
{{warenkorbItem.produktgruppe.produktname}}

{{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben:[{attrPrefix: 'L_', searchPattern: '/...', replacePrefix: '/', replaceSuffix: ''}] }} {{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben}}

{{attributwertEingabe.attributBezeichnung}}

{{(warenkorbItem.aktionsBruttopreis || warenkorbItem.bruttopreis) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje {{(warenkorbItem.gesamtAktionsBruttopreis || warenkorbItem.gesamtBruttopreis) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje {{(warenkorbItem.gesamtAktionsBruttopreis || warenkorbItem.gesamtRabattBruttopreis) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje
{{hannexItem.Benennung}}

{{hannexItem.Bezeichnung}}

{{hannexItem.einzelpreis | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje {{::((hannexItem.einzelpreis * hannexItem.Menge) | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction())}} Cena na povpraševanje {{hannexItem.gesamtpreis | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje
Znesek skupaj brez DDV:  {{warenkorbCtrl.warenkorb.calcGesamtpreis() | currency:warenkorbCtrl.warenkorb.waehrung:warenkorbCtrl.warenkorb.getFraction()}} Cena na povpraševanje

Prosimo, da se prijavite, da lahko nadaljujete z naročilom.

Prednosti Meusburger digitalnih katalogov

Meusburger digitalni katalogi ponujajo številne pomembne prednosti, ki omogočajo preprosto naročanje in obdelavo naročil. S stalnim razvojem katalogov želimo digitalni svet Meusburger še bolj približati vašim potrebam.

Stalen razvoj Meusburger digitalnih katalogov

Meusburger digitalni katalogi v spletni in tudi Offline različici stalno razvijamo ter nadgrajujemo z novimi funkcijami. Jasna strukturirana navodila za vgradnjo in primeri uporabe omogočajo hitro izvedbo delovnih postopkov brez izgube časa.

  • Spletna trgovina:

Normalije Vse za delavnico

Meusburger digitalni katalogi so popolnoma brezplačne in tudi intuitivne, da jih lahko preprosto uporabljate. Posodobitve se izvajajo hkrati v spletnih in Offline katalogih.

Jezikovna raznolikost

Spletna stran, Offline ter spletna trgovina so na voljo v 21 jezikih.

Datoteke PDF so vedno na voljo v nemškem in angleškem jeziku

Z nekaj kliki do cilja

Pri izboru ustreznih vgradnih in drugih elementov vam v spletni in Offline trgovini ponujamo celovito pomoč. Asistente, konfiguratorje in pomoč pri izbiri stalno razvijamo, da lahko prihranite čas in se posvetite drugim opravilom.

Katalog za orodja za brizganje Katalog za orodja za preoblikovanje pločevine Katalog za strojegradnjo

Asistenti

Asistenti za orodja za brizganje ali ohišja orodij za preoblikovanje pločevine kombinirajo združljive plošče in izberejo ustrezne vgradne elemente. Celotno ohišje je sestavljeno hitro in pregledno.

Konfiguratorji

S konfiguratorji si lahko prilagodite določene artikle, denimo izmetače ali prebijala. Več možnosti za konfiguracijo:

Plošče po meri Tipske napisne ploščice Kombinirani artikli (toplokanalne šobe)

Plošče toplega bloka

Pomoč pri izbiri

S tehničnimi parametri lahko najdete ustrezen sestavni del. Pri izbiri imate na voljo razne vrste pomoči:

Plinske vzmeti Zaklepni mehanizmi

Preprosto naročanje s pomočjo digitalnih katalogov

Trenutno imamo v ponudbi več kot 96.000 artiklov. Artikli, ki niso na zalogi, so v katalogih ustrezno označeni, vendar jih lahko vseeno naročite. 

Pregleden vmesnik zagotavlja hiter in preprost izbor artiklov. V digitalnih katalogih je mogoče prikazati individualno ceno s popustom. Nastavite lahko tudi valuto.

Možnost povezave z zunanjimi okolji za naročanje, denimo SAP (prek OCI), omogoča naročanje brez zapletov.

Preprosta konfiguracija CAD

Meusburger ponuja podatke CAD v nevtralnih oblikah, kot so npr. STEP, IGES ali PARASOLID. Lahko jih tudi izvozite po neposrednih vmesnikih v vse običajne CAD sisteme. V spletni in Offline verziji kataloga lahko s CAD povezavo CADClick podatke neposredno konfigurirate

Podatki CAD, konfigurirani za vgradnjo, ki jih lahko takoj izvozite in naložite v ustrezen projekt, vam prihranijo ogromno časa.

Konfiguracija za orodja za brizganje Konfiguracija za orodja za preoblikovanje pločevine

Prilagodljive oblike zapisa podatkov

Izmenjava podatkov kosovnice brez povezave je mogoča z datoteko Meusburger (.meu). To datoteko lahko uvozite tudi v spletno trgovino. Mogoča sta še uvoz v Microsoft Excel in izvoz iz njega.

V spletni trgovini lahko s prenosom košarice (v drug račun na portalu) poenostavite in pospešite postopke.

Navodila za izmenjavo podatkov kosovnice

Izpolnimo tudi posebne želje

V spletni trgovini lahko ustvarite tudi posebne artikle ali pošljete povpraševanje zanje. Nekaj primerov:

Plošče po meri Izmetači Precizni rezilne igle

Postavkam ali naročilom lahko dodate opombe, ki se natisnejo na dobavnici in odpremnih nalepkah. Tehnične podrobnosti lahko izberete ali vnesete po meri, kar ponuja številne možnosti.

Strokovno znanje in izkušnje

Za izračun ustreznih rezalnih parametrov pri uporabi rezilnega orodja vam Meusburger ponuja spletni kalkulator za rezalne parametre.

Za vas pripravimo podatke, ki jih izračunamo na podlagi naših izkušenj. Kalkulator za rezalne parametre ima odzivno obliko in se optimalno prilagodi tudi prikazuna pametnih telefonih.

Kalkulator za rezalne parametre

Prednosti Meusburger portala

Na njem lahko shranite in naložite naročila/kosovnice in spremljate dostavo. Poleg tega lahko še upravljate in naročate napisne tipske ploščice ali oznake.

Celovita podpora

Poleg obširne digitalne pomoči vam z veseljem odgovorimo na vprašanja ali svetujemo pri težavah – hitro in strokovno.

Za vas smo na voljo na:

+43 5574 6706-6000
support@meusburger.com

Prijava

Ste že registriran uporabnik?

V kolikor že imate dostop za prijavo v Meusburger portal se prosimo prijavite tukaj:

Ste pozabili geslo?

Novo generirano geslo je že na poti in bo kmalu v vašem poštnem predalu. Želimo Vam uspešen dan.

Prosimo vnesite vaš E-mail naslov.
Poslali vam bomo novo geslo.

Izbira trgovine

Izberite vašo državo

Lokacije